Skiatsu Carports AluPort Carports
Skiatsu op Marktplaats Skiatsu op Facebook Skiatsu op Twitter Skiatsu in België

 
 • Nagoya

  De carports uit deze veelzijdige basis-serie kent de meest verschillende opstellingscombinaties.
  Door de carports als modules te schakelen, kan voor vrijwel iedere situatie een passende overkapping worden gerealiseerd.
  Single, Double-Joint, M-Joint, Y-Joint
 • Carport Monaco

  De eenvoudigste en meest geavanceerde carport, de Monaco van een ongekend niveau.
  De combinatie van robuuste elegantie maakt de Monaco tot een "design" statement op zich. Deze serie heeft de grootste vrijhangende overkapping, slechts gesteund door 1- staander. • MyPort Single

  MY-PORT Carport
  De combinatie van robuuste elegantie maakt de MyPort een design-statement op zich.
  Deze serie heeft de grootste vrijhangende overkapping. Dankzij de speciale constructie met trekstangen is de carport uiterst sterk en stabiel

  Levering en montage in Nederland en België.Metalen carport

Voordelen van een metalen carport
Een carport vervaardigd uit hout is een bekende methode. Maar een metalen carport is, in tegenstelling tot hout een stuk steviger, vervormings-en roestvrij, kortom een duurzamere constructie. Het geeft uw woning bovendien een modernere, tot zelfs designachtige look.

Grote keuze
Bij Skiatsku Carport bieden wij u een erg ruim gamma aan modellen en kleuren voor een metalen carport. Wij passen ons aan aan uw woning én behoeften om voor uw fietsen, wagen of andere dure zaken een ideale bescherming te bieden. U kunt alvast de verschillende series op foto en bijbehorende specificaties op onze website bekijken.


Meer weten over de voordelen?

Aarzel niet om Skiatsu te contacteren voor alle informatie over de aanbouw van een carport, alsook over alle verschillende beschikbare modellen. U kunt ons professioneel team bereiken via info@skiatsu.nl of op het nummer (+ 31)(0)58 2573545.