Skiatsu Carports AluPort Carports
Skiatsu op Marktplaats Skiatsu op Facebook Skiatsu op Twitter Skiatsu in België

 
 • Nagoya

  De carports uit deze veelzijdige basis-serie kent de meest verschillende opstellingscombinaties.
  Door de carports als modules te schakelen, kan voor vrijwel iedere situatie een passende overkapping worden gerealiseerd.
  Single, Double-Joint, M-Joint, Y-Joint
 • Carport Monaco

  De eenvoudigste en meest geavanceerde carport, de Monaco van een ongekend niveau.
  De combinatie van robuuste elegantie maakt de Monaco tot een "design" statement op zich. Deze serie heeft de grootste vrijhangende overkapping, slechts gesteund door 1- staander. • MyPort Single

  MY-PORT Carport
  De combinatie van robuuste elegantie maakt de MyPort een design-statement op zich.
  Deze serie heeft de grootste vrijhangende overkapping. Dankzij de speciale constructie met trekstangen is de carport uiterst sterk en stabiel

  Levering en montage in Nederland en België.Dubbele carport

Dubbele carport
Bent u op zoek naar een specialist die voor u een extra grote carport kan vervaardigen? Dan bent u bij Skiatsu Carports zeker aan het juiste adres! De bedekking van onze carports worden namelijk vervaardigd uit polycarbonaat, een materie die 20 maal sterker en 6 maal lichter is dan glas, zodat een dubbele carport zeker geen probleem kan zijn.


Makkelijke oplossing voor bescherming van uw wagens

Zoals in veel gezinnen het geval is, wordt er vaak een tweede of zelfs derde auto aangekocht. Het is daarvoor nu niet meer nodig om onmiddellijk een extra garage bij te bouwen. U kunt ervoor kiezen om een extra grote carport te laten maken. Dit is een eenvoudige oplossing waarvoor u geen architect nodig hebt. Bovendien is een carport te realiseren is in slechts één dag tijd.


Meer weten over de voordelen?

Aarzel niet om Skiatsu te contacteren voor alle informatie over de aanbouw van een carport, alsook over alle verschillende beschikbare modellen. U kunt ons professioneel team bereiken via info@skiatsu.nl of op het nummer (+ 31)(0)58 2573545.