Skiatsu Carports AluPort Carports
Skiatsu op Marktplaats Skiatsu op Facebook Skiatsu op Twitter Skiatsu in België

 
 • Nagoya

  De carports uit deze veelzijdige basis-serie kent de meest verschillende opstellingscombinaties.
  Door de carports als modules te schakelen, kan voor vrijwel iedere situatie een passende overkapping worden gerealiseerd.
  Single, Double-Joint, M-Joint, Y-Joint
 • Carport Monaco

  De eenvoudigste en meest geavanceerde carport, de Monaco van een ongekend niveau.
  De combinatie van robuuste elegantie maakt de Monaco tot een "design" statement op zich. Deze serie heeft de grootste vrijhangende overkapping, slechts gesteund door 1- staander. • MyPort Single

  MY-PORT Carport
  De combinatie van robuuste elegantie maakt de MyPort een design-statement op zich.
  Deze serie heeft de grootste vrijhangende overkapping. Dankzij de speciale constructie met trekstangen is de carport uiterst sterk en stabiel

  Levering en montage in Nederland en België.Veranda

Uitbreiding woning
Bent u op zoek naar een eenvoudige, efficiënte en goedkope manier om uw woning tot 10%, 15% of 20% te verruimen? Hebt u hierbij wel eens gedacht aan een veranda of afdak? Bij Skiatsu bieden we u de kans om zonder architect, maar toch op een kwaliteitsvolle manier uw woning uit te breiden aan de hand van een veranda of afdak.


Stevige constructie
Door de keuze voor kwaliteitsvolle materialen zoals polycarbonaat en aluminium, bieden wij u bij Skiatsu een stevige constructie als ideale bescherming voor uw terras of veranda. Alle onderdelen van het afdak of de bedekking van uw veranda, zijn dan ook 100% roest-en vervormingsvrij en levert u alvast een duurzaam en vrij goedkope bedekking van de gewenste ruimtes.


Meer weten over de voordelen?
Aarzel niet om Skiatsu te contacteren voor alle informatie over de aanbouw van een carport, alsook over alle verschillende beschikbare modellen. U kunt ons professioneel team bereiken via info@skiatsu.nl of op het nummer (+ 31)(0)58 2573545.