Skiatsu Carports AluPort Carports
Skiatsu op Marktplaats Skiatsu op Facebook Skiatsu op Twitter Skiatsu in België

 
 • Nagoya

  De carports uit deze veelzijdige basis-serie kent de meest verschillende opstellingscombinaties.
  Door de carports als modules te schakelen, kan voor vrijwel iedere situatie een passende overkapping worden gerealiseerd.
  Single, Double-Joint, M-Joint, Y-Joint
 • Carport Monaco

  De eenvoudigste en meest geavanceerde carport, de Monaco van een ongekend niveau.
  De combinatie van robuuste elegantie maakt de Monaco tot een "design" statement op zich. Deze serie heeft de grootste vrijhangende overkapping, slechts gesteund door 1- staander. • MyPort Single

  MY-PORT Carport
  De combinatie van robuuste elegantie maakt de MyPort een design-statement op zich.
  Deze serie heeft de grootste vrijhangende overkapping. Dankzij de speciale constructie met trekstangen is de carport uiterst sterk en stabiel

  Levering en montage in Nederland en België.Afdak

Goedkope oplossing
Een afdak is een goedkope oplossing voor mensen die een plaats zoeken om hun fietsen te stallen, hun was droog op te hangen of de frituurpan te gebruiken zonder dat er in de keuken een vettige geur blijft hangen. Bij Skiatsu bieden wij u verschillende modellen van afdaken, zodat u de nuttige leefruimte van uw woning in slechts 1 dag en zonder architect, met 10 tot 20 procent kan uitbreiden.


Stevig materiaal
Als u kiest voor Skiatsu voor de aankoop van uw afdak, hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit en de stevigheid van het materiaal. Bij ons worden de afdaken namelijk uit een stevig dakplaat van polycarbonaat gemaakt, dat dan op zijn beurt op een aluminium frame wordt gemonteerd. Alle onderdelen zijn van hoogstaande kwaliteit en door hun tweelagige behandeling dan ook gerust roestvrij en erg duurzaam te noemen.


Meer informatie
Aarzel niet om Skiatsu te contacteren voor alle informatie over de aanbouw van een carport, alsook over alle verschillende beschikbare modellen. U kunt ons professioneel team bereiken via info@skiatsu.nl of op het nummer (+ 31)(0)58 2573545.