Skiatsu Carports AluPort Carports
Skiatsu op Marktplaats Skiatsu op Facebook Skiatsu op Twitter Skiatsu in België

 
 • Nagoya

  De carports uit deze veelzijdige basis-serie kent de meest verschillende opstellingscombinaties.




  Door de carports als modules te schakelen, kan voor vrijwel iedere situatie een passende overkapping worden gerealiseerd.




  Single, Double-Joint, M-Joint, Y-Joint
 • Carport Monaco

  De eenvoudigste en meest geavanceerde carport, de Monaco van een ongekend niveau.
  De combinatie van robuuste elegantie maakt de Monaco tot een "design" statement op zich. Deze serie heeft de grootste vrijhangende overkapping, slechts gesteund door 1- staander.











 • MyPort Single

  MY-PORT Carport
  De combinatie van robuuste elegantie maakt de MyPort een design-statement op zich.
  Deze serie heeft de grootste vrijhangende overkapping. Dankzij de speciale constructie met trekstangen is de carport uiterst sterk en stabiel

  Levering en montage in Nederland en België.















Aanbouw carport

Aanbouw carport
Voor de aanbouw van een carport kunt u het best beroep doen op een specialist op dit gebied. Skiatsu Carport helpt u graag uit de nood en staat garant voor een professionele aanpak voor de aanbouw van een carport. De carport kan bovendien geleverd worden met of zonder montage, aan u de keuze!

Uitstekende kwaliteit
Onze carports worden vervaardigd uit een aluminium frame waarop een dakplaat uit polycarbonaat rust die uw wagen 100% beschermt tegen zowel UV-stralen als tegen regenwater, sneeuw, vorst, of hagel. Polycarbonaat is een materiaal dat roestvrij, duurzaam en 100% vervormingsvrij is. Ook het gebruik van polycarbonaat is een bewuste keuze, daar dit materiaal 6 maal lichter en 20 maal sterker is dan glas.


Meer informatie
Aarzel niet om Skiatsu te contacteren voor alle informatie over de aanbouw van een carport, alsook over alle verschillende beschikbare modellen. U kunt ons professioneel team bereiken via info@skiatsu.nl of op het nummer (+ 31)(0)58 2573545.