Skiatsu Carports AluPort Carports
Skiatsu op Marktplaats Skiatsu op Facebook Skiatsu op Twitter Skiatsu in België

 
 • Nagoya

  De carports uit deze veelzijdige basis-serie kent de meest verschillende opstellingscombinaties.
  Door de carports als modules te schakelen, kan voor vrijwel iedere situatie een passende overkapping worden gerealiseerd.
  Single, Double-Joint, M-Joint, Y-Joint
 • Carport Monaco

  De eenvoudigste en meest geavanceerde carport, de Monaco van een ongekend niveau.
  De combinatie van robuuste elegantie maakt de Monaco tot een "design" statement op zich. Deze serie heeft de grootste vrijhangende overkapping, slechts gesteund door 1- staander. • MyPort Single

  MY-PORT Carport
  De combinatie van robuuste elegantie maakt de MyPort een design-statement op zich.
  Deze serie heeft de grootste vrijhangende overkapping. Dankzij de speciale constructie met trekstangen is de carport uiterst sterk en stabiel

  Levering en montage in Nederland en België.Terrasoverkapping

Terrasoverkapping
Hebt u al eens aan de mogelijkheid van een 'terrasoverkapping' gedacht om snel wat extra ruimte aan uw woning te creëren? Skiatsu biedt u verschillende mogelijkheden om gemakkelijk een gedeelte van uw terras te laten overdekken. Hierbij zijn geen ingewikkelde constructies nodig en zonder dat er een architect aan te pas hoeft te komen.


Kwaliteitsvolle bescherming
Het concept terrasoverkapping is dé oplossing voor mensen die hun barbecue, fietsen of tuinmeubels bij slechter weer willen beschermen. Bij Skiatsu zijn onze afdaken dan ook gemaakt van polycarbonaat, een materie die zowel 100% tegen UV-straling beschermt als tegen regenwater, sneeuw, wind, zure regen en hagel, waar het product dan ook uitgebreid op getest is.


Meer weten over de voordelen?
Aarzel niet om Skiatsu te contacteren voor alle informatie over de aanbouw van een carport, alsook over alle verschillende beschikbare modellen. U kunt ons professioneel team bereiken via info@skiatsu.nl of op het nummer (+ 31)(0)58 2573545.