Skiatsu Carports AluPort Carports
Skiatsu op Marktplaats Skiatsu op Facebook Skiatsu op Twitter Skiatsu in België

 
 • Nagoya

  De carports uit deze veelzijdige basis-serie kent de meest verschillende opstellingscombinaties.
  Door de carports als modules te schakelen, kan voor vrijwel iedere situatie een passende overkapping worden gerealiseerd.
  Single, Double-Joint, M-Joint, Y-Joint
 • Carport Monaco

  De eenvoudigste en meest geavanceerde carport, de Monaco van een ongekend niveau.
  De combinatie van robuuste elegantie maakt de Monaco tot een "design" statement op zich. Deze serie heeft de grootste vrijhangende overkapping, slechts gesteund door 1- staander. • MyPort Single

  MY-PORT Carport
  De combinatie van robuuste elegantie maakt de MyPort een design-statement op zich.
  Deze serie heeft de grootste vrijhangende overkapping. Dankzij de speciale constructie met trekstangen is de carport uiterst sterk en stabiel

  Levering en montage in Nederland en België.Over ons

Onze carports, overkappingen en veranda's

Handelsonderneming Adema Deuren B.V. is sinds 1986 actief op de markt van zonwering, rolluiken en garagedeuren.

De huidige kernactiviteit van ons bedrijf richt zich op de import, verkoop en montage van SKIATSU producten, in Nederland en België.
Deze exclusieve carports van Japanse makelij onderscheiden zich door hoge kwaliteit en zeer fraaie vormgeving en passen in ons streven naar het bieden van innovatieve en duurzame oplossingen aan de eindgebruiker.

Eigen productontwikkeling en het samen met onze leveranciers continue testen van nieuwe producten staan garant voor een up-to-date modellijn tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Zo hebben wij onze design overkappingen jarenlang in het Friese kustgebied blootgesteld aan de zilte zeelucht en harde wind alvorens de carports op de Nederlandse markt te introduceren. Ook zijn door heel Nederland op zeer diverse grondsoorten en aan vele verschillende gebouwen overkappingen gemonteerd. Door deze praktijkervaring hebben wij altijd een passende oplossing voor uw situatie.

Vanuit onze vestiging in Stiens, op korte afstand gelegen van de zeehaven Harlingen, verzorgen wij een efficiënte logistiek voor Nederland en België.